Zdravím, mám vodní vak od Camelbaku. Spokojenost, ale zas potřebuju novej náustek, je už to asi pátej. Upřímně nechce se mi dávat za kousek silikonu dvě stovky. Tak jsem se díval na náustek od Hydrapaku, kterej je za lepší peníz.
naustek-hydrapak-nahradni-s-otocnym-kloubem-77058
Tak bych se rád zeptal na Vaše případné zkušenosti s náustkem od Hydrapaku, abych nešlápl vedle, díky
chybička při vkládání odkazu se vloudila....
http://www.velohanak.cz/cyklo/naustek-hydrapak...
Co s tím, prosím Tě, vyvádíš? Mám Camela už přes 7 let a stále s prvním vakem i původním náústkem co k tomu byl...
Že Ty do toho nějak moc koušeš? :-)
Ohledně porovnání těchto dvou neporadím. V hubě jsem měl jenom právě toho Camela a pak asi dva totálně neznačkové kusy, a ty se s Camelem nedaly srovnávat ani náhodou...
A to Ti ani nekape? No já často a hodně piju, ale že bych do toho nějak moc kousal....Ten poslední mi ale spíš odrovnaly děcka. Ty náústky, který jsem "spotřeboval," nebyly nepoužitelný, ale už prokapávaly.
Nekape... Mám ale ten s uzavírací páčkou.
S uzavírací páčkou mám taky, ale ta je určena spíš na situace, kdy není bágl na zádech, aby se náustek nechtěně někdy nezmáčknul a obsah vaku nevytékal. Při jízdě na kole se páčka nepoužívá, byl by to hroznej oprus.
To budu muset vyzkoušet, leží mi tu hadička Source pro PET-flašky a tam by to mohlo pasovat. Ten původní náústek se už ani neprodává. Prokousnul jsem ho hned ze začátku, než jsem zjistil, jak a že vůbec se s tím dá pít a že polykat s pootevřenou čelistí fakt nejde (aspoň mně ne).
Netěsnící náústek měl za následek, že při každém napití šel do pusy nejdřív celý objem vzduchu z hadičky, pak teprve voda.