Shimano má na svých stránkách odpověď pro Váš dotaz. Jedná se o tkz. tabulku kompability.
Pro jednopřevodník a kazetu 11-46 potřebuješ střední (GS). Verze s dlouhým (SGS) to nepobere.
Aha, teď koukám, že nějakej pitomec vykopal mrtvolu.
Ty hlavně píšeš nesmysly žejo. Když to pobere střední, musí to logicky pobrat i dlouhé, proto ta dlouhá ramínka vymysleli
Délka ramínka je o napínací kapacitě, tedy jestli vepředu může být jeden, dva nebo tři převodníky, s maximální velikostí největšího pastorku to přímo nesouvisí a konkrétně u modelu M6000 je to jak píšu, SGS max 36z, GS max 42z, protoře ty přehazovačky jsou konstrukčně odlišné. viz specifikace
https://productinfo.shimano.com/#/spec/MTB/Rear...
Ale prd. Ramínko vyrovnává změnu počtu zubů, je úplně jedno jestli vpředu nebo vzadu. Čím delší ramínko, tím větší změnu pobere, protože spodní kladka opisuje větší kruznici. Neřeším excentr a jiné vychytávky, čistě délku ramínka. Takže to co pobere střední, musí zákonitě pobrat i dlouhé
Každý kdo umí kliknout na odkaz si může ověřit, že M6000-GS je pro největší pastorek 42z a M6000-SGS je pro největší pastorek 32-36z.
Tyto přehazovačky NEMAJÍ stejnou konstrukci těla (paralelogramu). M6000-SGS je jako ostatní 10r shadow přehazovačky (M615, M610), ale M6000-GS má konstrukci z 11r přehazovaček jako M7000-11-GS.
Je to od Shimana matoucí značení, ale je to tak.
Jo, mas vyjimecne pravdu :)...ja to bral spis obecne, okej ;)
Já nemám pravdu výjimečně, já ji mám vždycky.
Musí být tak akorát, aby nekoukaly bradavky...
....a kde má přehazka bradavky? :-/
Dej si pořádný řízek a hned to budeš vědět.
à propos řízek..
nepodlehnout a nedávat si řízek u Figlmüllera ve Vídni.
Velkej jako pizza a stejně jako v pizze je v n i masa, 2 mm obalené strouhankou.
Jinak jak u McDonnalda s tím, že uMeka je příjemnější personál. Nevěřte průvodci ať tištěnému nebo on line, Figlmüller fakt ne
Ve tvém věku se přecpávat masem není zdravé a ani to není ekologické. Pan Figlmüller s tebou udělal dobře. Měl ti dát té placky jen půlku. :D
To je šnicl jak Sobotův nejtek :-)
https://www.youtube.com/watch?v=NGjBlwHvs0Y
Ale "vo tom to je". To je takřka definice pravého vídeňského řízku. Do tenoučka rozklepaný telecí plátek přes celý talíř. (Ono v něm není míň masa než v tom "našem", který je menší a vyšší.)