ja mám oba od sport arsenal už dest le k úplné spokojenosti,ale nevím,jestli je ještě dělají tak kvalitní teď. brašny si taky nemohu vynachválit,ale jsou taky "letité",tedy kvalitní.mám dokonce jedny z prvních brašeen sport arsenal z devadesátých let a jsou přes časté používání bez vážných závad(jen u jedné odešel zip-po úpravě funguje dál).
Ja teda s brasnama od SA spokojen nejsem, ale nosice jsou v pohode. Mame s pritulkyni predni (na pevnou vidlici) a zadni. Oba jezdime natezko. Zkousel jsem na nej i sedat a nechat se svezt. Drzel.
Ale bohuzel kvalita SA jde asi dolu (uz nevyrabeji v Lyse nad Labem, ale kdesi daleko na vychode), tak spise kupuj nekde v kamennem obchode a poradne si je prohledni.
Ja mam Sport Arsenal, ale i u meho i u manzeloveho kola (oba mame mtb) drbeme nohama do brasen. Prodejce doporucil nosic stejne znacky, ale stejne pri \"espedeckach\" brasny zavazi.. Uz jsem ztratila nadeji, ze by to mohlo byt jinak..
"Drbeme"...je, to je hezky napsane:-))
Ja mam SA nosic a aj brasny. A nedrbu. Ale drbal jsem, protoze jsem nemival brasny posazene az uplne vzadu.
to je fakt-vzadu stačí posunout nadoraz vzad a není problém(při plném "nabalení a botě č.12(malý slon:-)) a víc nepomůže asi ani to.