Pěkně prosím všechny čtenáře tohoto webu, který byli s ck Mundo na cyklodovolené, aby mi dali info, jaké to bylo. Hlavně co průvdci. Dík Jára
Zdravím, nejsem jako majitel cestovky pro hodnocení ani zdaleka objektivní :-) , ale můžu Vás odkázat na naše diskusní fórum: http://www.mundo.cz/phorum/viewforum.php?f=2 , kam přispívá celá řada našich zákazníků, se kterým se můžete o zájezdech pobavit. Nebo na naši stránku na Facebooku, kde už jsou taky nějaké recenze: http://www.facebook.com/pages/Hradec-Kralove...
Zdraví Petr Želiezko.
Ahoj kamarádi s nimi byli loni na Krymu, ale nebyla to cykloakce, ale poznávačka.Co vím byli spokojeni, jenom 6 hodin zůstali na Ukrajinské hranici, trošku měli jiný názor na úplatky s celníkama.
Tak to měli štěstí. Můj kamarád byl na cyklozájezdu do Užhorodu, nikdy tam nedojeli, 48 stáli v mezihraničním prostoru s autobusem, telefonovali a faxovali s Prahou, Kyjevem, potom se jim podařilo vrátit. Prostě cestovka neznala místní zvyky, které spočívaly v tom, že je před slovensko-ukrajinskejma hranicema zastavil žigul a nabízeli jim pomoc (celníci na hranici úplatky už nebrali, bylo nutno koupit si tu pomoc, na hranicích už bylo pozdě).
Ale nebylo tto tato cestovka. Poučení: jen s cestovkou, která tam už byla vícekrát a zná to, anebo jak to dělám já, nepřistupovat na tyto zvyky a jezdit jinam.
Ahoj,
s Mundem jsem jela už dvakrát,ale nebyly to cyklozájezdy. V loni jsem byla na Krymu a letos na Sicílii. Ani v jednom případě si nemůžu stěžovat, pokaždé to byl skvělý zájezd! Bezva program, v kterém se většinou střídají pěší túry, prohlídky měst a návštěvy různých památek. Průvodci vždy předem podají k městu (památce) výklad, rozdají mapy a doporučí, co stojí za to navštívit, za kolik atd. Pak už jde každý sám podle toho, co chce vidět a co ho zajímá. Večer se konají tzv. karimatka party s ochutnávkami místního jídla a hlavně pití ;-). Jinak během celého zájezdu se průvodci fakt snaží, aby byli všichni spokojení, a jakýkoli problém se snaží ihned řešit. Mundo můžu jenom doporučit, stojí to za to :-).
Zrovna jsem koukal, jaké mají dobré ceny...