Ahoj.
Mam takovej podivnej dotaz. Planujem dovolenou na kole a budeme obcas spat v kempech. Nedavno tu nekdo psal, ze pouzival na kola plachtu (prehodil a dole ockama provlikl provaz a vse prispendlil ke stromu). Je to prakticke jak proti desti tak to i dobre schova pred zvedavyma ocima. Nenapada nekoho kde takovou plachtu koupit?
Dik za radu
Cca před rokem prodávali tuhle "garáž" v Plusu za asi 60,- Kč, nicméně to už bylo. Koupíš to v těch velkých kutilovských marketech (Bauhaus, Obi...), ale i samoobsluha potravin Interšpar ve Štěrboholích - je to plastová skladná plachta, po obvodu mosazná (nebo nějaká žlutá) oka, rozměrově to začíná na 2 x 3 metrech (cca 60,-), až po cca 15 x 10 m.
Jooo...je videt, ze se toho za rok hodne zmenilo:-) Dnes jsem ji koupil...2x3m 129Kc....Hornbach...docela prekvapko:-)
GL
Jo přesně tuhle plachtu dnes budu kupovat. Vcera jsem ji videl v prodejne KNAUF ve Vrsovicích proti Kauflandu. Myslim ze 5x4m stála 160kč. Ale měli i jiné velikosti.
nedavno jsem koupil 2x3 m v Globu za cca 60. Takze jak kde.
Naprosto dobře mě napadá OBI + nějaké stavebniny nebo obchody se stavebním náčiním a nářadím. Ceny plachet od 80 do 200 Kč,- dle velikosti.