Zravím bajkery! Používáte někdo turistické tretry AXON Trapper? Zajímala by ně jakákoliv infornace o techto tretrách, díky james74
Přesně tyhle jsem si koupil letos na jaře. Nikdy předtím jsem SPD nejezdil, takže nemám s čím srovnávat, ale jsem celkem spokojen. Po delší jízdě někdy cítím brnění prstů, jako by jim chybělo nějaké lepší podepření, vnitřek boty je vepředu plochý. Jo - vypadají trošku jinak než na webu Axonu - ty kožené proužky spojující horní a spodní část boty tam teď nejsou, jsou nahrazeny prošitím.
Když tě brní prsty tak tretry tak neutahuj a zkus posunout kufr více ke kloubu palce nohy.Ty takzvané protiplechy jsou invertní destičky většina jich dnes má dvojí možnost uchyceni pro větší variabilitu ůchytu velikosti tretry.
mám loňskej model koupenej ve výprodeji v zimě.
Předtím jsem měl scotty. Axony maj víc prostoru na prsty, což podle mě zvyšuje pohodlí. Taky mě překvapilo, že lůžko pro uchycení kufrů je vybaveno protiplechem se dvěma párama závitů. Z vnitřní strany je lůžko zalepeno jakýmsi bílým flastrem – každopádně to ale nebrání průniku vody . Kufr je utopenej v podrážce tak akorát (nebrání se ani nášlapům integrovaným v rámečku normálního pedálu – jednostrany; na tvrdým podkladu – kámen – při odrazu občas klouzne)
Po zhruba tisícovce ujetejch v těhle potkách jsem zcela spokojenej.
Taky o nich přemýšlým, takže až dojdou peníze, jdem s přítelkyní do nich... :)
prosím kde se dají sehnat v jihomoravském kraji? díky
Velo Hanák, Křenová ulice, Brno. Na jaře jsem je tam kupoval, minulý týden jsem je tam viděl - mají je stále. Nevím ale, jestli všechny velikosti, nejlépe předem zavolat.