chtěl jsem se zeptat jak jste na tom s nářadím. Já dneska měnil dráty a opět (letos potřetí) jsem zjistit, že se mi někam zatoulal centrklíč. Taky jsem letos pohřešil jednu nýtovačku. Dívné je, že všechno montuju doma v předsíni a stejně se to ztrácí... Jste na tom podobně?
Nemáš tam někde černou díru? To by potom vše vysvětlovalo ...
Taky, když se přemnožejí trpaslíci, ale ti to nosí na Ai-ovo naleziště, takže to není ztráta, ale pouhý přesun ...
;-)))
To nám schovává ten němec...jak se zatraceně jmenuje...tén...však víš
...jo Alsheimer se jmenuje
mě v dílně uklidila manželka a nemám problém, pod mou taktovkou tam bylo docela nepřehledno
A to si pak ještě něco našel?!? Pro mě je garáž svatostánkem, kde nesmím přendat hřebíček jinam, jinak by ho taťka už nikdy nenašel :o)))
já k tomu počítám ještě pracovní stůl a hromádky s papíry. Nikdo na to nesmí šáhnout. Pod trestem smrti....
jediné co toleruji je odnášení špinavého nádobí.
Hele tak z vlastní zkušenosti se svými dětmi vím, že i pojem "špinavé nádobí" může být hóoooooooodně široký :o)))
Manželka mi kdysi uklidila půdu - dílnu (naházela všechno ne jednu hromadu), protože si nakukala, že nemá už kam stoupnout při věšení prádla. Tím mi zrušila můj malej přehlednej nepořádek a vyrobila děsivej chaos. Takže tě beru s rezervou.;-)
Nestava. Zato mi nekdo zablokoval orech na druhy sade kol, rozhybaval jsem to doted (a taky nejak dokrivil kotouce :o/ ale zmasiroval jsem je taky). Stacil mi olej ve spreji a kus dreva.
Zitra to budu potrebovat, porad lije a bude bahna az po pas, zase provetram Medusy. Jo, taky nam hlasili vichr okolo 110 km/h, beru mobil, kdyby neco :o)
Bacha na trakaře, ať tě nějaký netrefí :O)
Ztrácí se nejenom vercajk... Dnes jsem chtěl vyjet a zaboha jsem nemohl najít rukavice. Šel jsem se podívat i do auta, jak ten blbec. Rukavice nikde. Přitom jsem je na 100% měl v sobotu, protože jsem v nich lyžoval... No, našel jsem je. Hned po příjezdu:-). A ten defekt na 5 km už beru jako součást srandiček skřítků naschválníčků a jim podobných, stejně jako dnešní světelné úkazy na obloze (slunce svítilo jak divé, sednu na kolo, zaleze za mraky; defekt, slunce vylezlo, opravím to, sednu na kolo a opět se chová za mraky; přijedu domů, slezu z kola a slunce opět vyleze). :-))
Když jsem byl ženatý, krom vynikající mrňavé skládací vrtačky (od 0,5 do 6,5 mm) se mně záhadně a nenávratně ztratilo povícero velice užitečných věcí. Dnes už nanejvýš nemohu najít to, co jsem před chvilkou odložil.
S nářadím je to u mne tak, že většinou mám několik kusů potřebného, protože buď hned po koupi, nebo po určité době mnohdy zjistím, že nepadne do ruky.
Pokud člověk není úchylný puntičkář - a znám takové - a nářadí nehlídá a nezamyká, tak je to naprosto normální jev. Předměty si totž žijí svým vlastním životem a když už se někde nudí, nebo se chtějí sejít se známými, tak prostě zmizí a najdeš je úplně jinde než si je ukládal. Tak to prostě je a musíme se s tím smířit. Desítky zkušeností, i vlastních mě o tom přesvědčily. Dejme kleštím volnost :-)