Jsem doma sám a někam bych jel. Na noční Brdy se mi mírně řečeno nechce.
Pořád jsem ještě nerozježděnej, takže přes 100km tedy rozhodně taky nee.
Nejradši to spojit s koupáním, jak navrhuje Světluška. Možná letošním posledním. Co třeba pískovny u Boleslavi. Nebo je krásná u Neratovic. Nebo kamkoli jinam, kde to ještě neznám. Co říkáte, přidal by se někdo?
Ty jo, ty jsi provokatér ! Ideální vzdálenost, náplň a společnost. A já se mezitím z vlastní blbosti upsal ďáblu. Nejen že na těch Brdech určitě bídně zahynu, ale ještě mi to totálně naruší víkend, takže v sobotu budu celý den marnotratně odpočívat, večer se zrakvím a v neděli se mnou nic nebude. A to ani nejspíš neseženu to světlo a budu si muset na kolo nějak přimontovat nějakou hrazdu na 3 blikačky a doufat ....... PB, nechceš jet náhodou v sobotu raději přes den ??? :o)))))))
:o)) Ty tam vlastně nechceš viď? :o) Tak se taky pojeď koupat.
Jel bych .... ale nemůžu. Nechci v tom PBho nechat, na B-F by napoprvé ještě nějaké "zamatyxování" asi přešli v pohodě, ale PB by mě naprosto právem přizabil :o))))
S ohledem na sobotni predpoved pocasi dam prednost rodinne oslave s grilovanim :)
Tak co, pojede ještě někdo nebo jedem se Světluškou sami?
Njn, znáš mě, jel bych hned, ale.... Jak jsem říkal na lávce, sobota je zaslíbena hasičům :-) hasičská soutěž, slavnostní pojetí k výročí sboru, a po skončení posezení s kapelou, co hrála na lávce a pařba až do rána :-)) P.S. pro sebe si zajišťuju tak 5 litrů burčáku :-) Jo a narozdíl od Vás, mě ten déšť ve stanu pro 200 lidí vadit nebude :-)) no to nebyla hezká poznámka :-( ale to počasí hlásej hnusný :-( Takže, až to někde otočíte, udělám Vám ve stanu místo :-) a víte že od nás už trefíte domů i potmě :-)))
Ja nemohu. Rad bych, ale soucasny stav prace na domecku nedovoluje jit se nekam vencit. Chtel jsem jet i s klukama na ty nocni brdy, i kdyz se mi trasa moc nezdala - jel jsem loni Transbrdy.... Navic jsem v utery zjistil, ze mam praskly rafek, musim to preplest, ruplo mi lanko od prehazky, zatim nebyl cas to opravit tak mam singlespeed. :-/
Mozna pojedeme s Mandarinkou na chvili v nedeli nekam do Brd, mame to ted kousicek.
Jinak mam stejne obavy jako jiz uvedla wewe a to, ze pocasi o vikendu bude stat za prd.
No, snad Vam to vyjde, preji pekny vylet, ja doufam, ze pristi vikend uz nekam vyrazime s Vami.
A co Jizera?
No a ted mi pipl mobil s tim, ze je zitra v Nymburce jarmark...a to si nemuzu nechat ujit....
pojeďte někdo do Řeže na závody
http://www.tom-rez.wz.cz/cross2007.htm
Tak si to všichni užijte...
tak jsme to díky Michalovýmu tipu se Světluškou změnili. Sraz je v 10:49 na Hlavním nádraží v Nymburce. Prohlídnem si jarmark a podle Labe se zastávkou v pískovně na koupání se jede do směr Praha. Já jedu do Nymburka po svejch z Mukařova. Kdyby se někdo chtěl přidat tak buď okolo devátý v Mukařově nebo v tom Nymburce. Dobrou!
No kdyz uz tam budes, mozna by te zajimalo tohle.... http://www.mesto-nymburk.cz/www/index.php?sekce...
Jinak cyklisticke muzeum je taky v Prerove nad Labem....ma tam i stare motorky.
No vypadá to venku jako když přestane pršet a zrovna má začít sněžit. Tak si to užijte.
tady je po dešti, začíná vycházet sluníčko a vypadá to na krásný den. Užijem si neboj.Koneckonců i kdyby se naplnila tvoje předpověď, tak při sněžení už jsem se dloooouho nekoupal, takže by to bylo taky fajn.
Tak na nymbursku sviti slunicko, obloha vypada dobre.
Jak rikaji severane...neexistuje spatne pocasi, jen spatne obleceni:-)))
Ja se tam dobelhal az na druhou....ztratil se v davu, potkal par znamych, dal si cinske nudle, tureckej med a zase zdrhl:-)
Tak jsem doma. Hodilo mi to 97km a jsem uplně hotovej. Je to po té době bez kola zatím největší porce. Ale bylo to naprosto nádherné. Krásná cesta, skvělá společnost a super koupání v pískovně. Užil jsem si to. Až na ten konec. DOjez za tmy a ráno koupená baterie do čelovky téměř vybitá během půl hodiny svícení. Asi jsem netrefil odbočku a jel cestou kterou neznám a nejsem si jistej kudy, protože jsem viděl uplný prd.
tak na poslední letošní koupání krásně svítilo sluníčko, dobře jsme to vymysleli :)))))))
Viď? Taky jsem spokojenej. Fotky tady: http://jurimir.rajce.idnes.cz/vyjizdka_do...