Zitra jedeme s moji (mnohem) lepsi polovickou na kochaci vylet smer Okor. Ti, kdo nestihaji tempo, nebo nemohou z jineho duvodu na vylet s Wewe (tu prosim, necht to nebere jako konkurenci) mohou dat par piv s nama. Trasa: Od Zizkovskeho curacka (vez TV vysilace) vyrazime v deset pres Karlin do Stromovky, po levem brehu plavebniho kanalu az pod Babu, do Sarky (pivo (mozna)) az nahoru k Predni Kopanine, pres Julianu do Statenic, Tuchomerice, po cervene dobudeme Okor, pivo u Jarky, dale na Budec (terenek), ale v Zakolanech otocka na Svrkyne a do Velkych Prilep, tam v zahradni restauraci obed, pokud bude malo mist k sezeni, pockame, dale Uholicky, Unetice, Tiche Udoli, prevoz pres Vltavu do Klecanek (pivo), po pravem brehu do Troje (u koni v pripade abstinencnich priznaku pivo) a domu. Zatim jede Michal a Darinka.
He? Zitra mame taky kochaci tempo. Jede Jarda a ten byl na kole tenhle rok maximalne 5x a pak mozna kolegyne z byvale prace a ta tenhle rok jeste v sedle nebyla.
Tssss, s dneškem mám už pěkných 317,7 km ;-) Ale je fakt, že jsem těch delších výletů ještě moc neabsolvoval... Snad to přežiju ;-)
I kdybych uveril tomu, ze tempo pod vedenim wewe bude kochaci, tak i ta delka Vaseho vyletu je nekde jinde (ocekavam 100 - 120 km) v porovnani s tim co mam v umyslu dnes ujet. Samozrejme, mohu kdekoliv nastoupit na vlak, ale proc bych jezdil vlakem kdyz mohu jet tak daleko abych zpet dojel po svych, ne? V tdnu jsem mel nejakou chripku ci co a fakt nemam v umyslu se honit, nadto mi ta moje trasa prijde mene asfaltova a vice kochaci :-)
Takze si Vas vylet hezky uzijte a po navratu podejte zpravu jake to bylo, ja udelam podobne.
2Jarda: Prezijes, neboj. Rid se heslem: Neni kopec, jaky by cyklista nevysel.
Pridam se na levem brehu.
No tak to se tam cestou možná někde potkáme :o)))
Jedu s BBCC tradiční jarní akci na Okoř, ale údajně pojedeme nějak takto
http://www.bbcc.cz/Brtsch/ProBBCC/2007/0414...
Ja vim, ale Vase akce je uzavrena, ovsem, ze se nekde uvidime, to nevylucuji. At se Vam vydari :-)
No, tady u té akce to, bohužel, jinak nešlo...
Je to taková desetiletá tradice a letos to asi bude dost nostalgický, což nezainteresované příliš neosloví...
Ale není problém jet kus společně, když se někde potkáme :o))) Stejně už pár lidí znáš...
Kochal jsem se 85 km, slunce a pohoda. Díky .-)))
Fotky:
http://www.kandrac.net/foto/2007_04_14/index.html
Která je to ta u jarči. To je ta přímo pod hradem ?? Jedeme tam zítra. Můžete mi někdo napsat jestli bude mít zavřeno i zítra?? Diky
Parádní fotky :o)))
Naše soukr akce se rovněž nebývale vydařila. Akce proběhla v duchu dobrých tradic BBCC a počasí bylo naprosto úžasné :o)))
Tak příště zase s vámi :o)))