laik prosí o radu. Mám zájem si koupit toto kolo, bylo mě doporučeno prodavačem. Na kole se budu pohybovat na Šumavě, bydlím zde, na udržovaných cestách. Moje maličkost má 100 kg.Nebo prosím o doporučení jiného.Děkuji všem za odpověď
Nevím kde se cestou stratil název kola - Author Stratos
Absolutně schvaluji, mám ho v rodině a ok :-)
nám ještě dotaz na řazení co je lepší Revoshift nebo páčky na řidítkách.Stratos má Revoshift.
Nedokážu říct, co je lepší a co horší. Jediné řazení, kterému jsem nedokázal přivyknout, je dual control, jinak s páčkovým ani otočným problém nemám. Ponechal bych to otočné, chodí to určitě dobře.
děkuji za odpověď a ještě si dovolim mít dotaz.Na co si mám dát pozor u Stratosu.
Podívej - na tom kole jezdí můj syn, nijak ho nešetří a chová se k němu víc než hrozně. Přesto mu to kolo jezdí bez problémů. Takže si vyber správnou velikost, když se něco pokazí, je na to dvouletá záruka. Nenapadá mě, na co by sis měl dávat pozor, snad jenom na nějaké poškození patrné na první pohled.
děkuji a jdu objednat
Tak přeji dobrou koupi, nové kolo je v životě zásadní událost :-)
mám prosbu co je to za přední vidlice olej, vzduch a jsou dobrý díky za odpověď
Stratose jsem kupoval snad před deseti lety a pořád funguje (jezdí na něm partnerka). Řazení je jen otázka zvyku. Měl už jsem úplně všechno, jediné co mi nesedí jsou páčky Sram.
To mě pobavilo. Tobě sedí vše kromě řazení od Sramu, Wewe to má skoro naopak, Ai zase nesnáší duály a na ty já absolutně nedám dopustit (v kombinaci s inverzí). Ještě že se toho vyrábí tolik druhů, že si může každý vybrat, a pak už jen můžeme všichni svorně nadávat na top-swing :o)))
Máme stejný vkus. Dualy s inverzí mi také sednou nejvíc. Dokonce jsem se přistihl že se pak na starém LX řazení snažím při řazení zlomit brzdové páky.
tak tak ;o)
Na starý Top Swing jsem nadával, na ten nově přepracovaný ne. Mám ho na FS, protože tam nic jiného dát nemůžu. Ten nový vozím od loňska a nejsou na něm žádné vůle, jak tomu bývalo u starého modelu. Uvidíme na podzim :o)
no vida, to jsou mi ale novinky ...
mám prosbu co je to za přední vidlice olej, vzduch a jsou dobrý díky za odpověď
Vzduch je tam místo pružiny jako pružící médium, taková vzduchová pružina. Olej zase tlumí.
dnes jsem byl kolo objednat šéf mě nabídl
authora zenith 06 za 12 500,- Kč nebo i GT Nomad Sport viz http://www.bike-net.cz/detail/crossove-kolo-gt... ale todle GT asi nemá uzamykatelnou vidlici, tak nevím co vybrat
Aothor - Stratos
Zenith 06 - 12 500,-Kč
GT - Nomad Sport
Prosím o radu a děkuji