Ahojte vsichni Nakolaci.
Konecne se me podarilo vystavit fotografie z vyletu do Indie. Pokud budete mit cas se podivat do AutoJarov v Praze (tam asi zadny spravny nakolak ani nenahledne :-) tak zrite mezi nablyskanymi autaky par fotek z chude Indie.
http://www.asociacefotografu.com/novinkan.php...
Biku zdar!
No tak to si rozhodně značím do kalendáře :o)))
Toz to me, jako silene zapaleneho cloveka do foceni, pekne stve, ze to neuvidim:-( No budes muset nekdy ukazat osobne...a hezky velke vystavni formaty:-)
Je snad nějaký problém v tom, aby ses nemohl dostavit?!? Zpáteční letenku určitě seženeš, Zaky ti umete dráhu pro hladké přistání... Jo, vlastně máš pravdu, přejet napříč Prahu, to by byl pěkný oříšek... :o)))
No...mozna bych na posledni chvili sehnal nejakou levnou letenku. Posledne jsem nasel jednu za 10penci (cca 4Kc) bez poplatku:-)
No kazdopadne v posledni dobe na foceni hooodne ulitavam a v Praglu jsem o Vanocich prosel kdejakou vystavu...A zrovna tahle...z Indie....to me fakt mrzi:-(
Jen takovej dotaz.....to budou fotky z toho mobilu? Nebo jsi fotil i na "normalni" fotak.
Fotky budou jenom z mobilu. :-)
Jsem ted v Jizerkach na bezkach a trpim abstakem po internetu. Taxe odmlcim na tyden. Ahoj v nedeli.
Tak o to vic by me to zajimalo...skoda, ze tam nemuzu byt
Abys neřekl, budu ti to vyprávět... v barvách Indie :o)))
Vernisaz byla presunuta ne moji vinou na ctvrtek 8. unora 2007 v 17 hod. Omlouvam se vsem za tuto mystifikaci.
Radko, doufam ze prijdes :-)
Tak o tom vůbec nepochybuj - vysloveně se na to těším :o)))
Opravuji ve svém kalendáříčku :o)))
Taxem z hor doma. Prisla ofiko pozvanka od Fotoskoda a tak davam odkaz na posledni a konecnou verzi, po vsech tech zmatcich :-)
http://www.photokotek.com/images/vystava_indie.jpg
Tak jsme tam včera byli a kdo budete mít chvilku, doporučuji ke shlédnutí :o)))
U kávy je to móooooc příjemné pokoukání :o)))
Grrrrr....:-)
Me by proste zajimalo, jak vypada vystava fotek, na kterou jsou pouzity fotky z mobilu (samozrejme me zajima i vystava samotna). Dnes se vsude lide hadaj, kdo ma lepsi a vetsi fotak a bla bla bla. Ale na ducha fotografie zapominaj. No, LOBO schovej je, ja si je pak nekdy prohlidnu:-)
Copak výstava, ale my to měli i s výkladem autora :o)))
A jak fotí lobo na mobil, to se můžeš kouknout na jakékoli jeho fotky - na kacích na nic jiného nefotí :o)))
Ale musím říct, že to fakt umí :o)))
No je to zajimavej pristup, ikdyz hodne "fotografu" by ho odsoudili:-) Ja si neumim predstavit, ze bych nefotil na nejakou malou krabicku:-) Ja kdyz nemam sveho Nikona v ruce, tak nejsem svuj:-)
Ale hlavni je srdce fotografa....a zda umi obrazem vyjadrit sve pocity, myslenky...pak uz je jedno, zda foti na fotak za X penez, mobil, nebo to nacmara kridou na asfalt....
Tam melo byt
"fotil na nejakou malou krabicku".
Hele, LOBO sebou taky tahal bágl foťáků, ale nakonec zůstal u mobilu. Důvod?!? Nám ho včera prozradil a je fakt, že to má svou logiku :o)))
Jakej, jakeeej:-) Ja ze bych to vsechno harampadi dal do bazaru:-))))
No to právě musíš přijít na vernisáž :o)))
Přece tady nebudu věřejně prozrazovat LOBOvo know-how :o)))
Já chtěla přijít na vernisáž--v deníčku jsem to měla--ale bohužel to nevyšlo... Nešlo by přece jen odtajnit to tajemství..??
To může jen LOBO :o)))
Trochu OT. Možná k tomu někdo má vztah a bylo by u líto kdyby tyto dokumenty zmizely beze stopy.
http://www.aukro.cz/item166903855_hromada_filmu...
(bude to tam do 28.2.)
Ty vagooooo...to si ohlidam!!!!!
...myslím, že tento web nikdy nezanikne, dokud radka a michal budou duo spamovat v každé diskuzi. Pak je vše ok...
Asi tě zklamu, ale tenhle web má mnohem pevnější základy než jsem já s Michalem. My dva jsme rozhodně nahraditelný a když tu nebudeme my, bude tu jiný Michal a jiná radka :o)))
A pokud ti jde o zánik tohoto webu, pak tu opravdu ztrácíš čas...
Muhehe prdelko moje zlata....toho niiikadaaa nebude, aby tenhle web lehl...a muzes se snazit sebevic, pect piczy az se ti od koudelky bude coudit, prudit nas az do nebe...ale mi na tebe co???....mi na tebe prdikujeeeem mila Pajooo