Mě osobně jakožto nelyžaři to nevadí, i když je to trochu podivný. Jestli i uás quetou višně, jsem nezkoumal:-))
Tak v CR je asi hezky, kdyz rikas, ale tady v Beneluxu je dost hnusne, tady snad kvete jenom korupce :o) . Je zima a prsi, i kdyz dneska uz jenom sem tam kaplo, zato bahna je vsude pozehnane. Uz se tesim, az bude trochu mrznout, aby to ztvrdlo.
Jiny projevy jara mam celorocne (treba to zminovany vyzpevovani :o))), prosinec neprosinec..
Skotakum uz 3 tejdny skoro v kuse prsi, jsou zaplavy. A navic nam tu od severu funi studenej norskej vitr. Ale zajimave je, ze ty tresne u nas taky kvetou, bezne na zahrade vidim sedmikrasky, kere jsou napucene a vsechno kolem je krasne zelene. Skotska priroda a pocasi je podivne:-)
Toz jsem v utery zvedavej na to ceske jaro:-)
No jo, tady nekvete nic. Ale neni to celorocni jev :o) . Co tu naopak po cely rok je, jsou vrany a havrani. Ja jsem myslel, ze odlitaji do Ruska, ale oni zustavaji v Lucembursku. Jenom v letnich paracich min krakaji :o)
Tak to tady jsou taky celorocne....ted se schlukuji do ohromnych hejn a delaj nalety na pole. Jednou se nam usadili na odpoledne na zahrade....docela peknej kraval:-)
No, dneska bylo nádherně, sic mi vedro nebylo rukavice návleky neprofuk,čelemka. Jediné co si lebedilo bylo pravé ucho to mne teda docela pálilo. A že ještě není ta pravá zima mne utvrdili ti ještě větší blázni než jsme mi na kolech. Na trojském kanále se stále proháněj slalomáři. Je to docela komické, já zimní rukavice a oni ruce ve vodě a holé.
Stepanku na ucho neeeee:-))))
Tak u nás doma je jaro určitě. Na zdi nám krásně vykvetla plíseň. Taková barevná, heboučká. Jinak ale díky za každý den bez toho bílého svinstva! Lyžaři prominou :-) Každý takový den oslavuju destilátem.
Neprominou...
Jo, jaro přišlo - dneska mi v kanclu vykvetla barborka :-)
Děcka, ano, jaro je fakt tady!
Poznám to, protože mi svítí sluníčko přímo do trouby.
Na jaře vždy vypnu v troubě světýlko a pozoruji puchýřky pizzy ve slunéčku. Svítí přímo na plech. Vezmu si tu malou stoličku na třech nožkách od nebožťky maminky, sednu si k troubě a pozoruji. Peču na 200 C ale mohu ušetřit na lampičce právě na jaře. Tak jako dneska.
Ale něco vám děcka prozradím, ju?
Udělejte si jarní pizzu - stačí, když bude svítit slunéčko do trouby přímo na bublinky mozarelly - a uvidíte jak vám bude chutnat, fakt pravá jarní!
Napište, ju?
Jaro je,ale jen na sluníčku. Dneska byly v lesích na západ od Prahy ve stínu pěkně namrzlé silnice ještě po desáté dopoledne. Takový tenký ledíček, krásně se leskl stejně jako ojíněná námraza...Na silničce fakt ideální...Ale jinak nádhera: v poledne už 10 stupňů, bez větru, jelo to samo.
Fajn, tak mi tu parádu bez větru prosím pošli zítra i na Ostravsko, já jsem si tady dnes odpoledne, byť se sluníčkem, na víc jak 2°C nepřišel. 8:))).
Už je na cestě. Dneska ji tam určitě máš..A užij si ji.
Mockrát díky! To co mi tady přišlo je hotová sibérie. Já snad už ani tu umíněnou stovku, co mi chybí do kulaté sumičky, letos nedojezdím. Nebylo by tam něco lepšího? :)))
Smůla, nic lepšího tu na západě nemáme. Ale jestli tě to utěší,tak hnusně bylo dnes i tady. Mrholení, déšt,5 - 6 stupňů...Ale nebuď měkkejš, kulatou sumu dojeď i v hnusotě. Jsem na tom stejně, taky mi fousek chybí, a tak nezbývá, než jezdit.
Tu vo Zvolene to na jar nevypadá. Skôr sychravá jeseň. ale škorce tiež vyspevujú. Asi sama príroda chce napomôcť tejto téme: http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3642...