Vážení přátelé. Mám následující problém. Léta používám CM 436 M k plné spokojenosti. Přibližně před měsícem mi samotné těleso tachometru zmizelo a po měsíčním usilovném marném hledání jsem dospěl k neochvějnému závěru, že jsem aparátek ztratil. Sehnal jsem tedy nový. Sotva jsem ověřil jeho funkčnost, donesl mi syn ten původní, že si ho půjčil na měření teploty na koleji a že mu mám vytisknout teplotní grafy. Mám tedy k dispozici fungl nový vyzkoušený tachometr CM 436 M s měřením výšky včetně interfejsu a obslužných programů pro práci s PC. Oficiálně koupený se zárukou, za cenu 3590 peněz. Pokud se najde mezi vámi zájemce zajisté se domluvíme.
Syn přežil :o)))
Jo přežil. Nemusel jsem tak chvátat a mohl počkat do jara, jenže za takovou cenu už bych ho asi nekoupil. U nás je na to pořekadlo: "Co už včil."
Zkus Asterixe - ten teď něco shání...
To přece není možný, aby si někdo nechěl udělat na Vánoce radost. K nahlédnutí pár profilů. http://album.olympus.cz/PhotoGallery/public...
No já bych docela zájem měl,akorát bych potřeboval vědět,jestli to interface je na USB nebo na sériovej port,protože na notebooku mám jen USB.Ale přijet bych si pro něj mohl asi až v pátek večer.Nebo pokud by si jel na Sport Life do Brna tak si můžeme dát spicha tam.
Jak jsem tak nakoukl na diskuzi o Sport Life, pravděpodobně se tam v sobotu objevím. Do soboty to doladíme.
Taky tam chci jet v sobotu,tak se tam můžem sejít.Na mail posílám telefon.
Telefonní číslo zatím nedošlo.
To je divný,posílal jsem ho na mail co máš v profilu a Outlook neprotestoval.Jinak se můžem sejít v těch 12:00 u stánku Vela.Přinejhorším ten telefon je 603273710.
Rozmyslete se, měl jsem ho taky. Naprostí spokojenost (teda až na 64hod dobu záznamu (potřeboval bych více). Před týdnem se mi (dva měsíce po záruce) zbláznil procesor a neměří třeba teplotu (na displeji je trvale 52 stupňů apod). Pan Szchánek z Pellsu (výhradní dovozce) mi odpověděl, že s opravou (za peníze!!!( mám smůlu, neb oni nejsou na pozáruční opravy vyškolení a nikdo jiný vám ho v republice neopraví.... Zboží, o které se stará PELLS nikdy více!