No vidíte a já se zrovna chtěl zeptat jak bylo ?????Ono totiž u nás na Vysočině(Žďársko),celý den padá sníh a odpoledne začalo zase foukat-takže kolo nic :-(((
Foukal zk****************.... tedy chci rict ostry zapadni vitr, coz bylo zrovna ve smeru nasi jizdy. Navic to bylo do kopce. Obcas sem tam vlocka, parkrat lehce sprchlo, ale nikdy nas to nezastihlo (jen mokry silnice a jednou jsme to preckali v hospe). No a ke konci jen mzeni a cosi jako kapkovlocky.
Dopoledne na Hájku shížek padal, ale to tam nekteří ještě nebyli.:)) Ale večer to musela být směsice protože když jsem vás opustila tak to začalo docela nepříjemně klouzat. O jízdě po kostkách vpřed se nedalo skoro mluvit. Jinak to bylo skvělé, zima mi vůbec nebyla a dokonce i nožky byly v teple. Budu muset akorát zapracovat na dizainu.:))))
No.. ti co tam nebyli, tak schytali ten snizek pekne do rypacku cestou do kopce :)
Jo a ty botky od Foxe jsou fakt luxusni :))) Pajana by urcite zavidel :)
Kaja taky, protože tohle rozhodně v žádným Lidlu nekoupí :o)))
Čau,tak jak jsi to přežila?Minulý týden to asi bylo lepší,ne?
Pošlu ti mejla - mám dluhy, vím!!! Musela jsem trošku makat, ale visí mi tam nějaké resty :o)))
A nesrovnávala bych ty dva víkendy - podzim pokročil a každý měl svoje a každý byl svým způsobem nádherný a neopakovatelný.
Jsem naprosto spokojena a nebojím se říct, že možná i víc než spokojena :o)))
Budu se těšit-chápu časovou tíseň.kdo ji nemá,že???Poslal jsem ti nové info o další zajímavé věci na trhu-opět budeme zkoušet:-() ))),tak čau.
Kouknu se zítra - omlouvám se, ale dnes už na mejly nemám sílu :o)))
No u nás to bylo jak říkám-byl jsem v Brně a tam bylo dost teplo a na okolních kopcíchn kulisa zimy-poprašek.Tam by to taky šlo :-)))Ono to teda půjde tady taky-jen co se to trochu ustálí ten chaotický ráz počasí.To Wewerka-nepovídej,že neznáš 1 zákon cyklistiky-ať jedeš kam jedeš tak je to do kopce a proti větru :-))))
Znam, ale cestu jsem neplanovala ja :)) A Radka evidentne nezna windguru :))
Na Ja,na Windguru sice občas čučím taky,ale cesta se ohýbat podle větru nedá:-)))
All:jak to,že se nechystáte na svátek cyklistiky-Sport Life Brno,koukám,že budete v Brdech??????Velká chyba,velká....