reklama

Zima a pláště

Uz mam sjety plaste, a tak musim koupit naky novy. Obvykle kupuju naky uplne obycejny kde nejdulezitejsi roli hraje cena, ale pac prichazi zima pres kterou chcu stale jezdit tak se chci zeptat jestli nevite o nakych vhodnym plastu pro crossa. Nejvic kilaku najezdim po silnicich do skoly a zpatky, ale obcas se vydam mimo silnicu do lesa apod a tak bych chtel mit naky co klouzou aspon trocha min nez ty kramy co sem mel loni..

[ Zpět ]
Datum: 12.10.2006
Autor: Koťas
  • Re: Zima a pláště

Jezdila jsem wtb allterainosaurus. Maji skvely vzorek na mokro (mlaskaji, musis videt). V zime jsem je jezdila jen na nenamrzlem/nezasnezenem povrchu a tam jsou taky relativne dobre. Parkrat jsem s nima vyrazila i do lehkeho terenu a taky dobre (neprezily to spis draty v kolech).

[ Zpět ]
    Datum: 12.10.2006
    Autor: wewerka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Zima a pláště

Doporučuju Rubeny s hladkým středovým pruhem a špalíky po stranách. Dělaj několik druhů takových vzorků i v různých šířkách. Já na nich jezdím i v zimě už strašně let, po silnici i v terénu a nedám na ně dopustit.

[ Zpět ]
    Datum: 14.10.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (LUPEN)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

160 cyklistů (16 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024