Hodinky. Nezbytný doplňek, ať už člověk jede na kole, v autě, pěšky. A i když jsou v módě chytré hodinky, které jsou v podstatě bezcenná cetka, každý člověk by měl mít alespoň jedny hodinky-automaty, ve kterých je švýcarský strojek 2824-2.Je to asi nejlepší strojek, který vydrží několik generací a stále jde. Já mám strojky zlacené, které jsou o trochu kvalitnější. Hodinky jsou doplněk, podle kterého si člověk udělá obrázek, s kým má tu čest. Kdo má špinavé boty a nemá kvalitní hodinky, má i takovou povahu. Každý by měl mít několikero hodinek, aby je mohl měnit podle příležitostí. K obleku, do bazénu, na grilování....
Já preferuji TAG Heuer. I když mám i jiné značky, za pár tisíc, které jsou pro takové spotřební nošení. Ale hojerky, ty vyjadřují sportovnější styl a aktivní život. . Hodinky vyjadřují osobnost, povahu a styl. Dalo by se říct, kdo nemá strojek 2824-2, jakoby nebyl. A i když jsou automaty nepřesné, tak je to úplně jiný pocit, když je člověk má. Je to zkrátka ukazatel času a kvality člověka...
Hodinky. Pokud jde o mě, už asi 35 let celkem zbytečná věc, ať už jedu na kole, v autě nebo pěšky. Nezavrhuju pěkné zejména švýcarské kousky jako sběratelskou cennost nebo investiční záležitost, koneckonců i staré funkční Primky mají svou hodnotu.
Hrozné je ale poznání, že bez strojku 2824-2 vlastně nejsem plnohodnotný jedinec, jak teď budu dál žít fakt nevím.
Neplnohodnotně, jak taky jinak...
Já spíš tak marně přemýšlím, v jaké souvislosti jsem naposledy slyšel o lidech co nosili hodinky na obou zápěstích.
Bylo to už dávno, desítky let dozadu řekl bych...