Prodám síťový potah vel. Xl na sedlo azub pro tříkolky. Potah je prakticky netknutý, naježděno asi 300 km. Stáří asi čtyři roky, za tu dobu jsou vzdušnou vlhkostí lehce zoxidované poniklované železné spony. Za tento cena 600Kč
Pak mám ještě jeden a ten je ježděný a má známky opotřebení a ten za 200kč.
Pošlu zásilkovnou za plus 70kč.
Error. Bazar je jinde.
To zajisté vím. Inzerát jsem samozřejmě vložila i tam. Ale vzhledem k faktu, že v sekci lehokol je pouze a jenom jeden jediný inzerát, tak jsem se rozhodl to vložit i sem poněvadž do bazaru se asi jen tak nikoho nenapadne dívat. V inzerci lehokol to žije asi jako na hřbitově. Nejde mi primárně o výdělek ale o to že mi to doma leží a překáží. Navíc jsem k tomu ještě chtěl nabídnout případnému zájemci, že mu to můžu vzít na sraz.
...vložila...rozhodl... Další neurčité pohlaví?
Velmi přínosný příspěvek. Lingvistický terorista opět v akci. Tento typ lidí je třeba ignorovat, já se však špatné vyspal, tak se holt musím vyjádřit.
Ty jo, potah na sedačku zrovna sháním! Velikost teprve zjišťuji, ale kdyby to bylo XL, určitě se ozvu.
Dva dny nazpět se mi ozval Olda bere oba dva. Vyzvedne u mě doma až pojede že srazu. Tak teď Sodoma:-D