Předělal jsem si kolo na SRAM X.7. Mam pocit, ze to jede lip nez LX ;-)... Jediny, co mi trochu vadi je to, ze nejsou moc znatelny polohy. Mam radsi, kdyz to poradne cvakne a ja citim (slysim) o kolik prevodu jsem preradil. U Alivia to bylo docela zretelny a u LX jsem rozebral packu a natahl tam jednu pruzinku... Ted nevim, jestli se mam odhodlat rozebrat uplne novy razeni SRAM...
nevim jestli myslíš tigri od sramu,ale jinak to mužeš zkusit pokud ti jde o zvukový efekt,sam jezdím od dorostu na sramu a shimano nemusím...,jen si dávej bacha.žitný tady od sramu nevozí každý díl,takže když něco poděláš tak to neseženeš tak lehce jako u shimana.
Myslim devitipolohovaci packy Impulse (jestli se nepletu) ;-)... Ptal jsem se v servisu Bikezone a tam mi rikali, ze to rozdelany jeste nemeli, ale ze pry to Sram dela jednodussi nez Shimano. A Shimano (LX) uz jsem rozdelany mel. Pak jsem nad tim dve hodiny nadaval, ale nakonec jsem to dal celkem bez problemu dohromady... Jinak Sram se mi zda taky lepsi...