Před nedávnem jsem tu už na stopětadvacítku narazil, ale někam zmizela...
Dnešní projížďka, kvůli avizovanému dešti uskutečněná po ránu, ničím nevynikala. Příjemné počasí, minimální provoz, u Svatojosefského pramene nikdo. Až cestou zpět nastala nepříjemná situace. Kropení nainstalované nešikovně příliš blízko u silnice kropilo téměř celou její šířku. Vzal jsem to jako "překážku", nechtělo se mně jet hodinu mokrej, a tak jsem najel do levé části vozovky. Řidič vzdáleného auta v protisměru neměl pro mou snahu zůstat suchý pochopení. Začal troubit a mlátit se do čela, jakej jsem to debil. Stihnul bych se vrátit na svou polovinu i při vyhnutí se sprše, ani by on nemusel ubrat plyn, ale měl jsem obavu aby si údery nebývalé intenzity neublížil. Prostě dosáhl svého, já byl mokrej a on za tunou plechu se asi radoval, jak se mnou vyjebal. Ale vylezlo sluníčku a tak jsem dojel docela v pohodě.
Že tys koukal do sluníčka :-)
Celou dobu je stále mezi prvními pěti.
Já ti nevím, já tu stopětadvacítku vidím hned pod tebou...
A tady je na ní odkaz https://www.nakole.cz/diskuse/29955-jake-to...
Máte oba samozřejmě pravdu, jen jsem tehdy na to koukal pozdě v noci a v rozespalosti asi vláko skryl, a pochopitelně si to nepamatoval. Jsem s počítačem stále věčný začátečník-co chvíli nepoužívám, zapomenu. Téma zamykám, aby nebylo dvakrát.