Cestování na kolech s malými dětmi je především příležitost, jak lépe poznat sám sebe a prověřit hloubku svých rezerv. Jakmile opustíte bezpečný přístav zaběhnutých rutinních postupů, začnou se dít zázraky.
vítejte zpátky:-)
Taky Vás vítám a jsem rád, že jste přežili.
Na Moravě se staví jak o život. Opravují se silnice a to hodně a k tomu se ještě budují cyklotrasy, viděl jsem to na Vyškovsku stejně jako třeba mezi Bzencem a Vracovem. A cyklostezky v Břeclavi se mi líbily víc jak ty ve Vídni, ale to spíš, že Vídeňáci jezděj na kolech ještě hůř jak Češi....
Až na tu reklamu...
Ty jsi hnup. To maji delat zadarmo? Co ty delas zadarmo? Reklama na netu je jediny "rozumny" jakztakz zdroj penez...
Reklama je všude, buĎme rádi, že máme takovej pěknej web. Nějak se to živit musí.
ahoj, moc vas zdravime a blahoprejeme k tak pekne ceste. Vsem co se letosni leto vydali na kolech do sveta prejeme krasne pocasi a peknou jizdu. My se prave nachazime na loucce za Jilemnici a mame za sebou krasnou projizdku po hrebeni Jizerskych hor a v nohach prvnich 150 km. Letosni leto je opravdu horke, ale jezdit se da, takze at vam to slape.
aktualni weblog z nasi cesty je na www.livepla.net/cdohor.php
zdravi Katka, Ales, Matej, Simon, Danik a miminko