Zdravím. potřebuju jsetli máte nějaké tipy na kvalitní crossové(trekové) kolo okolo 7000 Kč. Předem díky za Vaše tipy
Tipů je "habakuk"-ale za moc to stát nebude.Mrkni na Authora-je to v oceli,u Anlena budeš mít A1 aspoň v hliníku.To víš,tady se ještě dost šetří.Hlavně koukej ať to má aspoň kazetu a zap. střed-ještě pořád to není v této kategorii standart.
Já se v komponentech vůbec nevyznám, můžeš mi napsat co je ta kazeta a zap. střed?
Meriďáku, ty nepropakuješ, jako obvykle, meridu?!?
Nebo to nejsi ty?!?
Spíš to bude tím, že Merida takto levná kola nedělá ;-))) Nejlevnější jsem tam viděl kolem 10k Kč...
Na ofic. stránkách je CROSSWAY 8300 za 8990,-
Vzpoměl sis, bohužel, dost pozdě ... Mrkni po cykloobchodech, maj-li ještě někde slevy starších (loňských) modelů. To bys mohl nakoupit relativně dobře ...
Podívej se na www.sportkulich.cz (trvalý výprodej kol), tam jsou nízké ceny stále ...
Já se v komponentech vůbec nevyznám, můžeš mi napsat co je ta kazeta a zap. střed?
Nedávno jsem to tady psal, Author má v letošní kolekci 2 krose do 7000,-, a to ocelový kola Compact (5990,-) a Prime (4590,-). Kvalita úměrná ceně.
Prodam ti sveho stareho crosse s 20" ramem z 7005 za 5000,- a zhruba 2000,- zainvestujes do opravy (vakl ve stredu, nove slapky). Vyhodna nabidka :)
Jestli trváš na Authoru,tak si mírně přihoď-8390Kč a máš kolo na duralovém rámu-Horizon,mix komponentů,ale nejsou s nimi problémy.Taky koukám,že některým prodejcům zbyly loňské modely-ty jsou ještě ocelové a cena po slevě 6590Kč.A máš ještě na doplňky.
díky ale radši si koupim nový, nechce se mi něco opravovat
Myslíte že ocelovej rám je lepší než hliník? Asi víc vydrží, ale přece jenom Al je lehčí (aspoň nás to tak ve škole učili :D)
Přesně jak říkáš - Al je sice lehčí, ale je také křehčí a čím odlehčenější, tím zpravidla křehčejší...
Když ocel tak CrMo.Jenže z tohoto materiálu se dnes dělá málo.
No jo ale já budu jezdit na silnici a max na nějaký polní, lesní cestě. To by snad mělo vydržet, žádný jumpy na tom neplánuju :)
Jumpy plánovat ani nemusíš - stačí silniční nerovnost a máš jumpík jak vyšitej :o)))
Jestli si myslíš, že na silnici si v bezpečí, tak si na těžkém omylu - tolik záludných nerovností jako silnice neskýtá ani běžný terén.
jo tj pravda český silnice, to je jako jezdit po jezeďáckejch cestách pro traktory...