Termín: 17.11.2016
Místo: Staré Město, nádr
Pohodová podzimní vyjížďka nahoru a dolů "klasickou", případně přitvrzenou trasou :), trasou (délka cca 50 - 60 km; dá se když tak zkrátit).
Sraz v 07:15 v BV před nádražím, odjezd vlakem 07:28 z Břeclavi do Starého Města u U.H., příjezd 08:00 (od Olomouce vlak přijede v 07:54).
Zpět dle času…
Tak ChřYby jó? To bude hodně tvdé!!! :-D :-D :-D
je to i na skládačku, klidně přijeď a uvidíš, jestli i nebo y
Viděla bych jestli zhebnu měkce nebo tvrdě.:-D Nemám přezuto na zimní pláště,ani přimontovány sněžné lyžiny...:-(
na co zimní pláště nebo lyžiny? v Chřibech je sníh tak jednou za půl roku a jen tak den než roztaje :-))
Ty Chřiby s tvrdým jsou míněny jako nadsázka? Jako, že to je tvrdý závod ??? Pokud ne, tak to prosím oprav. Vypadá to strašně, tvrdé y po ř.
Nojo, je to tady už taková tvrdá tradyce. :-)
http://www.nakole.cz/diskuse/20034-podzimni...
Přijeď a uvidíš sám. ;-)
Od 2014 sis už toho mohl všimnout každý rok dvakrát :-)
Tak jsem se přesunul z "ano" do "mozna". Chytl jsem nějakou svinskou virozu, všechno mě bolí, rymecka, kaslik, v krku bolí. Jestli to půjde jako obvykle I na průdušky a hlasivky, tak se toho žel dřív jak za 3 týdny nezbavim. :(
Ale třeba to ještě během tohoto týdne přejde a na vyjížďku budu fit :)
Jo viróza ? Záleží, jak rychle odbouráváš...
Předpověď počasí je slibná, takže akce se koná i přes odpadlíky, ať už dobrovolné či vynucené... B-)
Tak já tedy přijedu, lístky už mám a vracet je nebudu
Jenom aby nebylo ráno kluzko. Vzal bych to jak minule podél Moravy, pro jistotu.
Krapet kluzko nejspíš bude. Včera jsem to cvičně vzal u nás kolem tří lesních rybníků a kluzko bylo tak, že mi 2 x opravdu moc nechybělo a byl jsem v nich. Byla to docela dřina to ustát, tak jsem se pro jistotu přesunul na z bláta na štěrk :-)
Tak s počasím to asi nevypadá nadějně, co?
Když nebude chcát hned od rána, jedu to zkusit.
A když ne tohle, už v pátek po práci to zas bude nářez. Ten záchvěv tepla se musí využít.
no píše mi to přeháňky ráno a slabý déšť odpoledne . Třeba nebude tak zle. Ostatně zkrátit to jde vždycky a i v hospodě je fajn :-D
Teď jenom čekat na zázrak, že se do rána oteplí a nepřimrzne to.
Buď jsem v 8 tam, nebo v posteli.
Tak počasí vyšlo - nevyšlo, prostě ráno v pět bylo o 1 stupeň víc než večer (konkrétně +2,5) a zrovna nepršelo, díky čemuž jsem vyjel do Starého Města. No vydrželo to tak půl hodiny.
Hekyho trasa byla proto přizpůsobena, i tak jsem se víc nachodil. Ne pořád, jenom ve dvou případech - do kopce a s kopce.
To na Chřibech bývá ale dost často :-)
Staré trekové pláště, jinak dobré, na tom mokrém listí s často neznámým podkladem do kopce nejely a s kopce by zas jely kam chtěly a nebrzdily. Kluci ale vždycky počkali.
Na Bunči bylo něco málo nad nulou (jinde ne o moc víc) a dali jsme si pečenou husu.
Pak už nezapršelo.
Domů to bylo fakt s větrem, najeto celkem 170 km.
Povedená akce, díky za ni.