Dobrý den, a dnes 18.4. jsem absovoval další párek vrcholků Valašska. Celou dobu tedy v délce cca: 70 km jsem neopustil červenou turistickou značku. A mohl se tak kochat nádhernou jrajinou hostýnsko-vsetínských vrchů. Červená turistická trasa mne zajistila nádhernou lesní krajinu,horské chaty…
Dobrý výlet, ale prosím tě, jak se "stoupá po vrstevnici"?!? :o)))
Myslím že každý ví jak to myslím, ale ok. Pro vysvětlení mírné stoupání podél vrstevnice by už stačit mohlo.
Ne, to by stačit nemohlo :o)))
Podél vrstevnice můžeš jet tak akorát ve stejné nadmořské výšce, nikdy podle ní nemůžeš stoupat ani klesat. To zkrátka nejde.
Pro tebe je to třeba nepodstatný detail, pro mě je to ale naprostá hovadina - zcela zbytečně ze sebe děláš někoho, kdo ví o mapě naprostě prd.
Prezentovat se, že jedeš VKV a pak napíšeš že stoupáš podél vrstevnice... Sorry, ale to dost dobře dohromady nejde.
Text by měl být správně nejen graficky, ale měl by ses vyvarovat i odbobných nesmyslů.
Bacha, v Beskydech ale neplatí běžné fyzikální vlastnosti a zákony!! ;-)
Vrstevnice je ale vždycky jen vrstevnice...
Není-li to ovšem vrstevnice beskydská... ;-)
třeba moje spolužačky jsou taky moje vrstevnice a o stejné nadmořské výšce bych u některých právem pochyboval. A na některé bych si o po letech rád stoupnul :-)
Pardon, nevím jak se mi tam dostalo graficky.
Správně má být "Text by měl být správně nejen gramaticky..." :o)))
anebo dramatický :-)
Jo, když to není správně gramaticky, tak je to dramatický :o)))
Nechápu, proč ho tak chudáka trápíte...
my mu jen zasíráme forum :-)
Zvednul jsem ti karmu, za doktnul za zajímavě použité coby, za jlavní ,za jrajinu ,za stupen a hlavně za to nežý a okolým :)
Prostě se to z těbe řyne a to je fajm, že z toho neděláš vjedu ....
Není každý v 15ti Chuck Norris, nebuď zlej
Myslíš jako ten co umí udělat z USA USB ale už ne naopak?
Chuck Norris by zvládl jet po vrstevnici nejenom nahoru , ale i dolů :)
To je sice možné, ale Chuck Norris ti na nějaké vrstevnice prostě a jednoduše naprosto sere... ;-)
Co znamená zkratka vkv? Velmi krátké vlny?
Dík, dobrý nápad.
Já zas zdolávám postupně nejvyšší vrcholy ČR, ale i bez kola. Potřebuju si teď splnit šestý nejvyšší.
Až se dostaneš k 896tému, na Křížkách (Mandava), dej vědět, budu poblíž s kyslíkem, hory jsou zrádné :-)
Tak Mandava mi spíš připomněla, že chci na nejsevernější bod ČR. Tuto jsem si musela najít, blízko 101 :) Asi se jen tak hned nedočkáš, ale budu kdyžtak počítat s podporou na trati. Východně odtamtud to taky trochu znám z cest bez dálniční známky přes Mnichovice na Benešov a Tábor.