Termín: 12.06.2012
Místo: Hradec Králové
Pro velký zájem téma CARGO. Přijeďte s co nejvíce taškama, nosičema, xTracyclema, Yubama, Bakfietsama, nákladníma přívěsama atd. Nebojte se naložit, pojedeme po rovině ;)
bohužel nebu mít ten můj novej vlek,nějak mě tam něco drhne a má to velkej odpor při jízdě -nejspíš ložisko kola na nápravě. Takže vezmu normální káru.Konstrukci na sloupky brát nebudu,je špinavá,odřená a a navíc ji mám u Bartoše.
Já snad naložím svůj nesesér a přijedu se taky podívat abych taky alespoň jednou viděl jak se blbne i v Hradci, jen doufám, že to není moc nakažlivý :-)
No jasně, přijeď a neboj se, někteří silní jedinci dokážou závislosti odolat !;)
Nebude-li pršet ... nacpu vitamínama abych byl hodně odolný :-)
No ač jsem rozpoutal diskuzi o nákladních kolech, tak asi nepřijdu, mám nemocný děti.
Ale vždyť je sebou nemusíš vozit, klidně je můžeš nechat doma.
Odpoledne se udělalo pěkně a tak mi to nedalo a jel jsem se podívat na hradecké zvláštní povozy, všechny zůčastněné jsem pro vás vyfotil, abyste o nic nepřišli :-))
Krátce před oznámeným časem přijel první povoz, nic moc, obyč kolo s běžnou károu, kterých kolem zahrádek jezdí docela dost, pak dlouho nic a v minutu srazu přijel nesměle druhý povoz, ten už byl zajímavější, ale taky nic nákladního.
Pak zase dlouho nic a stále nic, tak jsem se byl projet a ani po půl hodině čekání nikdo další, ti dva si v hospodě, před kterou byl sraz, dali asi pivo a co bylo dál nevím, já jsem to vzal oklikou domů a docela příjemně jsem se projel :-)
To byla tak malá účast?
Tak jestli se tomu dá říkat účast, tak ano, to asi 5 x víc lidí na kolech bylo v místních dvou hospodách :-)
No vida, tak to nás bylo víc než jsem si myslel ;) Proč jsi nevyfotil svůj stroj? Ne že by tu nákladní stroje nejezdily, ale kombinace fotbal, počasí, dovolené a defekty udělaly své. Škoda že ses nepřihlásil, byli jsme se podívat na bakfiets, který kvůli defektu nedorazil.
Moje není nic zajímavého, jen slušný trek, počasí bylo krásný a já se přijel podívat na zvláštní a nákladní povozy a ty se nekonaly.