Ideální počasí (9 st., deka, skoro bezvětří) a 45 cyklistů na fóru! To nepamatuju.
Přesně TOHLE jsem potřeboval, to miluju. Jako pako sedím u počítače, dělám účetnictví, smolím přiznání k DPH, banka po internetu nefunguje a teď tohle... Co tady vůbec děláš ty, že jsem tak smělej? :o) Balím to, pod nátlakem jedu ven...
Když jsem na fóru, tak zásadně v práci. Čekám na střídače, pak prchám.
Já se protáh včera a dneska po ránu, teď jsem se dostal ke kompu, tak sem taky hned musím.
Na DPH máš ještě týden čas.
Ano, bylo zas krásně, 66km. Regenerace po včerejšku proběhla úspěšně. :')
Kam jsi to natáhl, Joe?
Podél Rokytky na východ, mezi Počernicema jsem se stočíl k severu a za Jenštejnem a Popovicema pak na západ, přes Klíčany k Vltavě. Takže domu to muselo bejt na jih k ústí Rokytky. :')
Ono to spíš ukazuje blbosti. :')
Měl jsi asi pravdu, před chvílí to ukazovalo 101 zúčastněných. Ale už to klesá, asi upadají do mrákotnýho zadumání.
Sak sem taky pocasicka vyuzil ;-)
a nebejt toho neprijemneho protivetru, idealni pocasi ...
55 km :-P
Kde jsi byl? (Já už nasadil teplý zimní rukavice, a dobrý. :')
severni cechy:
Most - Litvinov - Lom - Duchcov - Bilina - Most
rukavice kratkoprsty, dve tricka a vetrovku, dlouhy cyklokalhoty a abi mi neofouklo tak jeste kratasy :-)
zima mi nebyla, jednu chvili na slunicku jsem premejslel ze tu vetrovku sundam ...
Tak právě teď se tady prohání 78 cyklistů. To jsem taky v tuto dobu ještě neviděla. Je vidět, že v TV dávají HO a všicni jste po dnešním dni KO. Tak se bavte!! :-))))))
Tak Vám závidím to bezvětří.
U Kroměříže foukalo přímo nádherně.
Je jasný , že proti.
Ale jinat vydařený víkend.
Nebylo potřeba lepit.
Právě probíhá zřejmě poslední pěkný víkend tohoto podzimu. Nasvědčuje tomu i počet cyklstů na tomto serveru. Před hodinou 25 nyní 4 cyklisté. Asi všichni vyráží houfně ven. A stojí to za to. Takový sjezdík ve spadaném listí, které se za Tebou nádherně rozletuje... Včera jsme si zajeli z Jihlavy do Humpolce zkontrolovat pamětní desku nejslavnějšího přistěhovalce Hliníka. Je na svém místě. Bylo nádherně.
Nebude poslední. :')))
V sobotu odpoledne směr Příbram (předdušičky). Jelo se mi fantasticky až na ten vitr. Ať silnice mířila k jihu, k východu nebo k západu vždycky foukal protivítr. Zpátky kolem půlnoci: bezvětří, Měsíc dostatečně osvětloval silnici ... V Loděnici chrupka na mezi - to když jsem začal při jízdě usínat. Domů přijel ospalý, se zárodkem vlka, ale neunavený :-))) . Celkem 165 km.
Že bych se připojil k AV a jel příští víkend do Manětína ...
Tohle mi nedělejte. Já makám na zahradě, až nemůžu dojet domů únavou, a vy si drajdáte venku na kole a ještě si pochvalujete.
A takový to byl krásný víkend, až na dnešní odpolední vítr. Ale příští víkend má být taky hezký a to máme v plánu jízdu po okolí Manětína a pak domů do Plzně.
Tak mi a si držte palce, at je skutečnš příští víkend taky hezký.
Ale posunou se nám hodiny.
Už dnes je toho času málo.
Doma se pro klid něco musí.
Když ona ta hamižnost je pěkná zlodějka času. Pokud sklízíš brambory, česnek a cibuli na pytle, pak halt na sport čas nezbyde. Kup si ty perteple v marketu a hned máš o 20 víkendů víc volných! :-)))
Ale to není v hamižnosti. Já stejně většinu rozdám. Baví mě sázet a pečovat. Je v tom nadějě. A když mám sklízet . . . .:-(((((((((((((((((((
Já vím, že mi jedno rajče přijde na 50 Kč, ale je MOJE!
Broskvoní už jsem koupil 12 stromů po 175 Kč, a když mi konečně dva vydržely a začaly plodit (jeden měl 45 nektarinek a než dozrály, zbylo jich 11), tak přišla povodeň, stromy odešly a začínám znovu. Příští rok snad nějaké broskve uvidím. :-))
Ještě myslíš, že je to hamižnost?
Souhlas. Moje děti mně stali spoustu času, peněz a nervů. Na kolo jsem celý měsíce nevlez. Ale jsem rád, že je mám. Mám rád kolo, ale život není jen o kole.
Bejbísi nevím, asi tohle hamižnost fakt nebude. Ale pokud máš tolik pozemku, že tam nacpeš rajčata, plno další zeleniny a ještě 12 stromů, pak to není zahrádka, ale latifundie. Pak je třeba se stát profesionálním zemědělcem a ne si hrát na zahrádkáře.
Pro Marca: Děti nejsou papriky. Děti uděláš a už ti nic jiného nezbude, musíš do nich investovat čas i peníze, aby to k něčemu bylo. Ale papriky a česnek se zlikvodovat dají, někdy je dobrý prodat celou zahrádku. Já jsem to udělala, protože co je moc, to je moc. A pak zvolit skutečně jen z toho odkliditelného jen to prioritní. Rodina je neodkliditelná, zahrada ano. Tak šla do háje. Dnes tam mám jen okrasné dřeviny a je klid.
Oběma: VYDRŽAŤ !!!
:-))))
Hamižnost určitě ne,mám podobný zájmy.Ještě nedávno jsem skákal kolem ovocných stromů.Okolnosti se změnily(a ženský),teď skáču(eme) kolem zahrádky taky.Mimochodem,rajče z domácí sklizně má daleko lepší chuť než kupované-asi jako všechno-a určitě má zahrádka něco do sebe.Ale jakmile je možno kolo,nasedám.
Manětín, Manětín, hm, to mi něco říká. A není ani tak daleko. Nerad něco slibuju (může přijít viróza, Pepka atd), ale kdy se tam budeš vyskytovat?