Prosím - vy, kdo jezdíte epikona - potřebuju funkční levnou vidlici, takže chci tuhle. Rozhodně chci jít po modelu roku 2010, rád bych zdvih 120 mm - ale jaksi nenacházím. Už dvakrát jsem se pokusil kontaktovat tuning - test, ale bez odpovědi. Dá se sehnat modelový rok 2008, ale vzhledem k tomu, že u suntouru jde vývoj rychlým tempem, tak si myslím, že 2010 bude kvalitnější než 2008. K sehnání je vidlice se zdvihem 100 mm.
Takže: myslíte, že tahle vidlice se zdvihem 100 mm, model 2010 (pružení vzduch, tlumení olej, zámek na korunce, kotoučová brzda) - se dá vnitřním zásahem přenastavit na 120 mm?
Já se ptám, já si odpovídám: před chvílí mi odpověděl tuning - test, takže vše už ok.
Takže Epicona koupíš?
No jasně, už jsem domluvenej s Milanem na postupu.
To bychom pak mohli spolu založit epikoňáckou cyklisticko - bojovou úderku :-).
Dáme souboj ? :-) Nás je už taky docela slušný počet ;-)
http://kominik.rajce.idnes.cz/Alpska_priprava_s...
Nevim, jestli mne Epiconisti vezmou, ale jsem je ochoten podporit DVEMA Raidony. 8-)
Myslím, že to lze obecně rozšířit na sentůřany jako takoví. A nás bude hodně, to ty foxáky utlučeme jednou rukou a ještě k tomu s prstem v nose. Talasáky... :-)))
Nezapomínej na to, že asi všichni máme ty Foxy na kole hned dva ;-) Vepředu i vzadu ;-)
Tak to jo, to hlásím dva Raidony (sebe a manželku), a, jestli teda velcí kluci z MTB přijmou crossové vybavení, tak si připiš dvě NEX nebo něco podobného u otce a u sestry. Jak tak koukám, u nás v rodině 100% Suntour rulezz;-)