Odrážedla od společnosti First Bike zaujmou na první pohled svým zajímavým designem. Do testu jsme zařadili dva modely, které se lišily barvou a osazením.
v podstatě docela zajímavý výrobek.
Jen si koupit zvonek sám za tři pětky a místo košíku prostě vzít dětský baťůžek a hned je pár stovek doma :-)
Hm, mně se na tom líbí snad jenom ta bubnová brzda, jinak to pro mě má samé nevýhody: "atraktivní design" v podstatě znamená, že na takové odrážedlo si nic nedomontuješ, nijak ho neupravíš, nijak si ho nepřizpůsobíš, doplňky můžeš brát jen od výrobce. Posun sedla bez použití nářadí znamená, že až to odrážedlo zaparkuješ v předsíni české školky, domů půjdeš bez sedla. A navíc - 3000 za pár sestavených výlisků je opravdu hodně.
no já mám doma normálně sundané šlapky z dětskýho kola a příští rok je tam klukovi přidělám....ale je pravda, že je to na něj nyní docela těžký stroj .... čili pro maminu s dětma tenhle plast není špatná volba ...
S tou školkou nevím, u nás se nekrade u vás jo ?
Hm, oprav mě, jetli se pletu, ale oproti kovovým odrážedlům to je lehčí o 300 g, to podle mě ty ostatní nevýhody nevyrovná a neskutečnou cenu neospravedlní...
prostě poměr cena výkon.
Pro každého to má jinou hodnotu.
Oba moji starší kluci měli prostě odstrojené děské kolo na které jsem jim po zvládnutí rovnováhy a základů jízdní kázně opětovně přidělal šlapky ... měli to zadarmo čili úúúúžasný.... druhá strana mince, je že 10 lety sehnat u nás nějaký slušný odrážedlo cykloparamerů prostě nebylo možný...