Existuje v Ostravě nějaký spolek nadšenců cyklistiky? Vím jen o těch cyklojízdách co pořádá pan Pavel, je to jednou za čas a prakticky se moc daleko nejezdí. Většinou jezdím sám, přijde jaro a bude třeba jezdit.
Cyklistů je v Ostravě hodně, ale o žádném spolku nevím. Je to možná i proto, že žádný takový spolek nehledám. Věřím ale tomu, že pokud by ses chtěl k někomu přidat, tak pravděpodně někoho najdeš, třeba přes zdejší inzerci. A nečekej až jaro přijde, nasedni a jeď mu naproti.:-))
Ja tedy zatim vyuzivam hromad snehu na horach a vyrazim na bezky, ale na nejaky jarni vylet na kole bych se pridal az staje snih.
Ale ted vnedeli jeste vyrazime na bezky - muzes se pridat, ale nejsme zadni velci sportovci.
Tak hromady sněhu, ouu tak ty už radši nemusím vidět, běžky teda fakt nemám, mám jen sjezdové lyže, takže to se nejspíš nepřidám. Jinak dik za nabídku.
A hledáš skupinu nadšených cyklistů pro vyjížďky do okolí nebo chceš ve skupině něco dělat pro cyklistiku v Ostravě?
V případě první skupiny Ti bohužel neporadím. V případě druhé skupiny, pokud někoho najdeš, tak mi dej vědět. :)
Tak mám na mysli skupinu první, jde mi především o aktivní ježdění, než jen vymýšlení cyklostezek, ale i to je chválihodná činnost, zatím teda vím o cyklojízdách v ostravě, kde se řeší spouta návrhů a konkrétních problémů, na konkrétních místech..
Ahoj, v sobotu 25.4. 2009 je cyklojízda ostravou, tak se pridejte at nas je vic nez minule.
A treba se tam date i s nekym dokupy na delsi cesty.
sarz 14:30 pred Novou radnicí
Občas se na seznamce objeví výzva na zaktivování zájemcí o cykloturistiku. jako například nyní v sekci cyklistika. Ale měli by to být lidé, kteří se nechtějí jen přidat, ale také přijít s něčím kokrétním. Držím palce :-)
Dneska 28.5. se muzete pridat k projizdce z centra Ostravy kolem Ostravice do hrabové, místy plánované cyklostezky. Odnesete si možná nevšední zážitek z postidustriální divočiny uprostřed města. Sraz v 17:30 u Nové radnice. Zpět podle toho jak se dohodnem nejspíš po nové cyklostezce v ulici Výstavní.