Neuvazuje nekdo z ostravskych cyklo nadsencu o zalozeni podobne cyklojzidy jako maji prazaci? Nebo je to nerealne?
Ahoj,
není to sice cyklojízda jakou jedou v Praze, ale mrkni na :
http://www.kct-msk.cz/akce/ukaz.phtml?id=244316...
cyklojízda 22.9. v ostrave byla, prijelo nas asi 20. takze pokud se nekdo chcete k necemu takovemu pridat nebo neco takoveho organizovat dejte vedet a jiste se domluvime.
22.9. jsem byl natolik vytížen, že bych se nemohl zúčastnit, ale určitě by stálo za to, aby sa na cyklojízdě ukázalo víc lidí, třeba by si nás více všimli. Pokud bude něco následovat, dej mi určitě vědět. Dnes sice nemohu slíbit účast, ale určitě o cyklojízdě dám vědět kamarádům.
Dobrá zkušenost Prahy je v pravidelnosti. tady se jezdí každý třetí čtvrtek v měsíci (s výjimkou dne bez aut, kdy se termín cyklojízdy už druhým rokem přizpůsobuje termínu DBA). Po pěti letech je to tak, že na běžné cyklojízdě se nás sejde tak 60 - 150, podle počasí. A dvakrát ročně - ke Dni Země a ke Dni bez aut, je nás hodně. Na jaře nás bylo 400, teď totální rekord 1200. A lidem se tam líbí :)
Ano ano v Praze jsou cyklojizdy super, u nas v Ostrave snad mozna nekdo se do toho taky pusti, taky bych se pridal, treba loni byla cyklistika v nasem meste velmi popularni jezdili vsichni na vsem a kamkoliv ale letos uz to tak slavne nebylo, proste moda no... uz se tesim na jaro, budeme mit noveho primatora a nekteri kandidati slibuji nove cyklo stezky (tak uvidime :-) )
na podzim byly v ostrave 2 cyklojizdy, jednu poradali zeleni , na dalsi jsem se podilel i ja. pokazde ucast asi 20 lidi. Na jare bychom chteli jezdit casteji. Tak se zajem hlaste na adresa [email protected]. poslu pak info.